Totuuden hetki

Suomesta tehdään lypsylehmä kultapossukerhoon

"  Suomesta tehdään lypsylehmä  kultapossukerhoon"

Näin otsikoi Ylä Vuoksi lehti 1.7.1993  kahdeksan palstan uutisessaan Presidenttiehdokas Keijo Korhosen vaalikiertueesta Imatran torilla.

Korhosen mielestä jäsenyys vaarantaa Suomen itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden.

Hän kuvasi tuntojaan Väinö Linnaa  mukaillen; pyytämällä varjelusta Suomen herroille , jotta he eivät iskisi päitään Brysselin tammeen"

Korhosen mielestä myös Suomen taloiuspoliittinen kriisi ja pankkien miljarditukiaiset juontavat juurensa päättäjien halusta ajaa Suomi ns eurokuntoon. Suomessa  on jo vuodesta 1986 harjoitettu sellaista talouspolitiikkaa, jonka ensisijaisena tarkoituksena on ollut saada meidät hyväksyttävissä Brysselissä , jotta voisimme liittyä heidän raha ja talousjärjestelmäänsä.

Siihen liittyi keskeisenä asiana raha ja pääomavirtojen vapauttaminen . Nyt nämä rahat ja pääomat ovat liikkeellä , mutta vain yhteen suuntaan. Tästä maasta viedään kymmeniä miljardeja rahaa , joka investoidaan ulkomaille tai ulkomaanvaluuttoihin, Korhonen sanoi.

Suomalaisen työn ja suomalaisten raaka-aineiden tuotto ja tulokset siirtyvät Suomen kansantalouden ulkopuolelle. Meille on  luotu  tänne  lehmä , joka syö omassa maassamme, mutta lypsää ulkomaille.

Hallitus jatkaa tätä politiikkaa .

Siellä luullaan , että pelkästään vientiteollisuus  meidät pelastaa  "

 

Näin siis Fil Tri , entinen ulkoministeri ja Yk suurlähettiläs päätoimittaja Keijo Korhonen Imatran torilla kesäkuun lopussa 1993.

Korhonen oli oikeassa, sen todistaa nykyinen Valtion velka , miljardien nettojäsenmaksut EU :lle joilla olisi voitu päällystää uudelleen vaikka käsiin hajoavia  alemman verkon tieosuuksia.

Muutama  päivä sitten keskustelin puhelimitse erään asfalttifirman edustajan kanssa ja jo miljoonalla eurolla saa noin 10 kilometriä 7-8 metrin leveydeltä uutta  baanaa ja sisältää jo rungon korjaustakin tasauksineen.

Mutta  kuten tiedämme , myös lakitieteen lisensiaatti Veikko Emil Alexander Vennamo oli oikeassa  monasti lausuessaan, että "Kansaa  petetään"!!!

Eli kaikille ajatteleville ihmisille neuvoksi, menkää äänestämään sunnuntaina , ellette ole tehneet kuten minä ja yli miljoona muuta  , eli äänestäneet ennakkoon!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Jälkeenpäin arvioituna tuo lehtijuttu oli Ylä-Vuoksen joutsenlaulu. Lehti kuopattiin vielä samana vuonna, joka olikin 90-luvun lamana tunnetun taloustaantuman pohja.

Mikäpä oli oppositiohenkisen poliitikon lietsoessa kansaa kapinaan, kun talous oli kuralla!

PS. Perhehistoriaani liittyvä kuriositeetti: Ylä-Vuoksi syntyi neljä vuotta äitini syntymän jälkeen, ja kuoli neljä vuotta häntä ennen.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Äänestin aikoinaan Korhosta presidentiksi. Olisi ollut paras suomelle

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Korhosella oli näkemystä. Suomalaisille ei oikein jätetty vaihtoehtoja tai paremminkin tehtiin valmistelevia toimenpiteitä ajattelematta seurauksia sen pidemmälle kuten rahamarkkinoiden vapautus kertarysäyksellä ja sen seurauksena tulleessa konkurssiaallossa ja pohjamutien rypemisessä toitotettiin vain euroopan yhteisöön liittymisellä saavutettavaa autuasta pelastusta.

Ehkä valmistelevat toimenpiteet tehtiinkin täysin tietoisesti tarkoituksena varmistaa Suomen liittyminen EY:hyn kansaa kypsyttämällä. Jos näin oli, valmistelevat toimet olivat suoranaista maan- ja kansanpetturuutta. Seurauksethan olivat, kuten tiedämme, katastrofaaliset. Kymmenet tuhannet yrittäjät menettivät omaisuutensa ja Suvi-Anne Siimes (vas.) sinetöi heidän kohtalonsa myymällä saatavat Norjalaiselle perintäyhtiölle velkojen 6 % nimellisarvosta. Norjalaiset perivät edelleen näitä velkoja jotka ovat paisuneet perintäkulujen johdosta jopa monikymmenkertaisiksi. Mahdollisuutta maksaa velkajärjestelyin vaikkapa 10 % velasta ei tarjottu.
Kymmenet tuhannet asuntovelalliset menettivät asuntonsa ja jäivät ilman omaisuutta velkaloukkuun jne.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Eipä ihme että tuon kuppauksen järjestäjät pelkäävät perussuomalaisten nousua hallitukseen, PS saattaisi ottaa esille nämä kymmenien miljardien kähminnät ja moni poliitikko olisi entinen.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Keijo Korhonen puhui Esplanadilla kampanjansa alussa ja mainitsi , että jossain kabinetissa oli tehtyy päätös EU jäsenyyden hakemisesta. Oikeusministeri Hannele Pokka kertoo kirjassaan, että Esko Aho saapui hallituksen istuntoon , ja ilmoitti , että Suomi hakee EU :n jäsenyyttä!
Että sellaista on kabinettidemokratia ja Esko Aho on nyt "pankkiiri"
Eu neuvottelija Petti Salolaisen palkinnon Korhonen sanoi tulevan myöhemmin.
Ja tulihanse, ainakin Lontoon suurlähettilään paikka!

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Valtion maksaman pankkituen avulla oli helppo nitistää elinkelpoisiakin yrityksiä.. "korkeat korot, konkurssit ja työttömyys ovat tervettä kehitystä, näin pääsemme hyvään eurokuntoon" Näin lausui Suomen pankin pääjohtaja Sirkka Hämäläinen lounaskeskustelussa heinäkuussa Tasavallan Oikeusministeri Hannele Pokalle. Kun Pokka kyseli, että mitä tapahtuu niille ihmislle jotka joutuvat konkurssien takia työttömiksi ja varattomiksi , niin Pääjohtaja vastasi;"
Ettei se ole Suomen Pankin asia!"
Pääministeri Esko Aho ja Pääjohtaja Sirkka Hämäläinen tunetaan ns suurpääoman salaseuran Bildenbergiläisten toimintaan osallistuneina henkilöinä.
Bildenberg seuraa jotkut pitävät ns maailman varjohallituksena, Google haulla voi hankkia lisätietoja ja mm Salaseurojen Käsikirja kannattaa lukea.

Toimituksen poiminnat